+34 952 830 378 / +34 677 670 480

Agenda Estepona

FELIPE VI-THEATER

Muzikale "liefde in de jaren 80: het meisje van gisteren, de show"

De musical 'Love in the 80s: Yesterday's Girl, The Show' arriveert in het Felipe VI Auditorium

Het zal plaatsvinden op vrijdag de 25e om 20.00 uur. Tickets zijn nu te koop

De gemeenteraad van Estepona deelt mee dat aanstaande vrijdag 25 oktober om 20.00 uur de musical 'Love in the 80s: Yesterday's Girl, The Show' zal arriveren in het Felipe VI Auditorium, een nostalgische reis naar de jaren 80 met een prachtige liefde verhaal tussen een zanger en een student, dat de kijker zal onderdompelen in een wervelwind van gelach, melancholie, liefdesverdriet en plezier.

Synopsis: 'Love in the 80s: Yesterday's Girl, the Show' neemt kijkers mee naar de levendige muziekscene van de jaren 80 in Spanje en dompelt ze onder in het verhaal van Mikel, de charismatische zanger van een Spaanse popgroep, 'Los Mikis', die strijd om het hoofd boven water te houden in een gouden maar moeilijk tijdperk. Met weinig concerten en slecht betaalde optredens in de Rayo-bar gaan de Miki's moeilijke tijden tegemoet.

Het plot neemt een spannende wending met de komst van Sara, een studente die net naar de stad is verhuisd. Nadat ze nieuwe vrienden heeft gemaakt, wordt Sara uitgenodigd voor een 'Los Mikis'-concert in de Rayo-bar. Op het podium, tussen melodieuze akkoorden en gedimd licht, merkt Mikel Sara op, die meteen verliefd wordt. Sara zal een inspiratiebron zijn voor het componeren van nieuwe nummers.

'Love in the 80s: Yesterday's Girl, the Show' vertelt dit prachtige liefdesverhaal begeleid door de iconische muziek van die tijd. Hits als 'Insurrección', 'Mescalina', 'No control', 'Mediterranean', 'Er is hier geen strand' en uiteraard de klassieker 'La Chica de Ayer' van Nacha Pop dompelen de kijker onder in een herinnering aan de jeugd .

Kaarten zijn te koop via tickets.com, lachicadeayerelmusical.es en aan de kassa op de dag van de voorstelling vanaf een uur voor aanvang.

Prijs: RAADPLEEG €