+34 952 830 378 / +34 677 670 480

Agenda Estepona

HUIS VAN DE TEJERINAS

Expo beeldhouwwerk en andere kunsten van "francisco j. antolin"

Francisco J. Antolín keert terug naar het Casa de Las Tejerinas met nieuwe sculpturen en andere kunst

De tentoonstelling, gratis toegankelijk, is te bezoeken van 24 oktober tot en met 21 november

De gemeenteraad van Estepona deelt mee dat de in Algeciras gevestigde Madrid-kunstenaar Francisco Javier Antolín een nieuwe tentoonstelling van sculpturen en andere kunst zal presenteren in zaal 1 van het Casa de Las Tejerinas.

De tentoonstelling is van 24 oktober tot en met 21 november geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 9.00 tot 20.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 14.00 uur : 00 uur, met gratis toegang.

Francisco Javier Antolín Serrano werd in 1971 in Madrid geboren en woont in Algeciras. Hij is beeldhouwer, tekenaar en schilder en heeft een diploma in Schone Kunsten. Hij studeerde aan de universiteiten van Granada, Salamanca en Toulouse. Met meer dan 30 jaar artistieke en onderwijscarrière heeft hij talloze individuele en groepstentoonstellingen gehouden en deelgenomen aan verschillende artistieke projecten.

De meest nabije tentoonstellingen in de tijd waren twee complexe projecten: 'The Transformist's Workshop' en 'Camille's Corner', gepresenteerd in El Castillo de Tarifa (2020), in El Museo Cruz Herrera in La Línea de la Concepción (2021), en in de CajaSur-kamer in Algeciras.

Op collectief niveau heeft hij deelgenomen aan de tentoonstelling 'Caprichos' in de Botanische Tuin van Málaga, en aan de tentoonstelling 'Witty Project' in de Caja Blanca in Málaga in de jaren 2022 en 2023.

In het voorjaar van vorig jaar ging in Estepona de kunsttentoonstelling 'The Dreams of Nefertiti' in première, die voornamelijk bestaat uit sculpturen, maar ook tekeningen en schilderijen, geïnspireerd door de koningin van de 18e dynastie van Egypte.

Prijs: € 0