+34 952 830 378 / +34 677 670 480

Agenda Estepona

HUIS VAN DE TEJERINAS

Collectieve voordeelexpo "19 oktober 19 kunstenaars" tegen borstkanker

Het Casa de las Tejerinas organiseert de collectieve liefdadigheidstentoonstelling tegen borstkanker '19 oktober, 19 kunstenaars'.

De inauguratie valt samen met Werelddag van deze ziekte en is tot en met 2 november te bezoeken.

De gemeenteraad van Estepona deelt mee dat, samenvallend met Wereldborstkankerdag, zaal 2 van het Casa de las Tejerinas vanaf aanstaande zaterdag 19 oktober de liefdadigheidsgroepstentoonstelling '19 oktober, 19 kunstenaars' zal organiseren. De opening van de tentoonstelling vindt plaats om 19.00 uur.

Het project, samengesteld door kunstenaar Fernanda J. Carregado en cultureel manager Sergio Croma, heeft tot doel borstkanker vanuit een artistieke invalshoek zichtbaar te maken en anderzijds geld in te zamelen via de verkoop van de werken. De ingezamelde middelen zullen worden toegewezen aan de Spaanse Vereniging tegen Kanker, die ze volledig zal gebruiken in de strijd tegen deze ziekte en, in dit geval, aan het hoofdkantoor in Estepona onder voorzitterschap van Julia Crespo.

De tentoonstelling bestaat uit werk van 19 kunstenaars, elk met verschillende registers, interesses, leeftijden en carrières. Dit jaar vindt de eerste editie plaats. Via een breed scala aan technieken en disciplines komt deze groep kunstenaars samen in deze collectieve tentoonstelling van fotografie, schilderkunst, beeldhouwkunst en textielkunst, om de diverse realiteit van mensen met borstkanker in beeld te brengen.

Deelnemen aan de tentoonstelling: Vaz, Stella Karnazón, Pepa Cano, Nayra Martín Reyes, Merche Ber, Maita de Pablos, Marta Bernad, Marie Isabelle Poirier Troyano, María Egea, Liviana Leone, Karen Gajate, Judith Borobio, Fernanda J. Carregado, Elena Camacho, David Burbano, Claudia Frau, Bianca de Vilar, Ana Iturrate en Adela Aguilera.

De tentoonstelling is tot en met 2 november te bezoeken van dinsdag tot en met zaterdag van 9.00 tot 14.00 uur en vanaf 16.00 uur, met gratis toegang.

Prijs: € 0