+34 952 830 378 / +34 677 670 480

Agenda Estepona

CLOCK SQUARE

3e zomerseizoenconcert 2024 gemeentelijke muziekband van estepona

Monografie 'Great Musicals' bij het volgende concert van de Estepona Municipal Band

Het concert vindt plaats op zondag 28 juli om 21.00 uur op de Plaza del Reloj, met gratis toegang. De concerten vinden elke zondag op dezelfde plaats plaats, tot ze op 25 augustus eindigen op de Plaza del Ajedrez, met het concert 'El Baúl de los 70', met Serafín Zubiri.

De gemeenteraad van Estepona deelt mee dat de gemeentelijke band aanstaande zondag 28 juli om 21.00 uur zal optreden, het derde concert van het zomerseizoen. Het zal plaatsvinden in de Mtro Musical Venue. Navarro Mollor, gelegen aan het emblematische Plaza del Reloj, met een monografisch programma gewijd aan 'Great Musicals'.

Het vijftiende seizoen van de BME onder de titulaire en artistieke leiding van maestro José Antonio López Camacho, ging afgelopen zondag van start in Cancelada. Tijdens de zeven gratis optredens in deze cyclus worden meer dan vijftig werken uitgevoerd door de Estepona Municipal Band, waaronder pasodobles, soundtracks van televisieseries en films, grote klassieke en muzikale werken, zarzuelas, moderne populaire muziek...

De volgende optredens vinden elke zondag plaats op het centrale Plaza del Reloj, tot en met de afsluiting op 25 augustus op de Plaza del Ajedrez, met het concert 'El Baúl de los 70', samen met zanger Serafín Zubiri.

De oorsprong van de Estepona Band gaat terug tot 1940 en treedt sindsdien onafgebroken op, waardoor het een van de oudste bandformaties van het land is. Op zijn 75-jarig jubileum kende de gemeenteraad hem de Gouden Stadsmedaille toe.


Concert 'Geweldige Musicals'

Zondag 28 juli om 21.00 uur

Alain Boublil / Claudes-Michel Schönberg Les Misérables *

arr. Marcel Peeters

arr. Paul Murtha Selecties uit The Greatest Showman *

(1973-)

arr. Jerry Nowak Andrew Lloyd Webber: een symfonisch portret *

arr. Jay Bocook De Leeuwenkoning *


Broadway-selecties

arr. Michael Brown Abba op Broadway *

Leonard Bernstein (1918-1990) West Side Story-selectie *

arr. W. James Duthoit (1885 - 1965) - Muzikaal (1957)

(*) Eerste keer door de Estepona Municipal Band

Prijs: € 0