+34 952 830 378 / +34 677 670 480

Agenda Estepona

FELIPE VI-THEATER

Toon "hercules, een legende muziek"

De familieshow 'Hercules, A Legendary Musical' arriveert in het Felipe VI Auditorium

De show wordt opgevoerd op zaterdag 3 augustus om 20.00 uur.

De gemeenteraad van Estepona deelt mee dat het bedrijf Black Sheep Producciones de show 'Hércules, A Musical of Legend', aanstaande zaterdag 3 augustus om 20.00 uur, voor alle doelgroepen zal presenteren in het Felipe VI Auditorium.

In tijden voorbij onze jaartelling werden de God van alle goden, Zeus en zijn vrouw Hera, gezegend met een kostbaar nageslacht genaamd Hercules.

Hij zou de erfgenaam zijn van Olympus, iets dat de kwade plannen van Hades, de God van de onderwereld en broer van Zeus, onderbrak.

Hij was van plan om van het kind af te komen, maar zijn wensen verliepen niet zoals hij had verwacht en de kleine jongen zat gevangen in de sterfelijke wereld en leidde een mensenleven, maar met de kracht van een God zal hij moeten bewijzen dat hij een echte held om terug te keren naar Olympus, maar... Hoe meet je de kracht van een echte held?

Kaarten voor deze show kun je vooraf kopen via https://www.giglon.com/, en aan de kassa van het Auditorium, twee uur voor aanvang van de voorstelling.

Prijs: RAADPLEEG €