+34 952 830 378 / +34 677 670 480

Agenda Estepona

RADA STRAND

Feestelijk espeto fest 2024 estepona

Het ESPETO FEST 2024 Estepona zal een eerbetoon zijn aan El Último de la Fila en alternatieve rock en omvat de XXII Reggae Night

Het festival vindt plaats op 25, 26 en 27 juli op het strand van La Rada, tegenover Plazoleta Ortiz, en is gratis

De gemeenteraad van Estepona deelt mee dat het strand van La Rada, tegenover Plazoleta Ortiz, van 25 tot 27 juli de viering van het ESPETO FEST 2024 Estepona-festival zal organiseren. Drie dagen goede muziek en gratis plezier met een eerbetoon aan de legendarische band El Último de la Fila, een eerbetoon aan alternatieve rock en de XXII Reggae Night.

Het festival begint op donderdag de 25e om 22.00 uur met een concert van Los Hombres Nana, een eerbetoon aan El Último de la Fila. De band uit Algeciras brengt hulde aan een van de grootste exponenten van de gouden eeuw van de Spaanse poprock. Een luxe voor fans van de muziek van Manolo García en Quimi Portet.

Op vrijdag de 26e treedt The New Project Band op, de beste gelegenheid om hulde te brengen aan alternatieve rock uit Madrid met invloeden als Biffy Clyro of Arcane Roots

Het Espeto Fest wordt op zaterdag de 27e afgesloten met de XXII Reggae Night. Na ruim twintig jaar te hebben genoten van de beste Jamaicaanse en Afrikaanse klanken op het strand, zal deze editie de ritmes van MA te horen zijn. Bonner-geluidssysteem en Doce-Trece. Jah Norum zal optreden als gastartiest.

Prijs: € 0