+34 952 830 378 / +34 677 670 480

Agenda Estepona

PROMENADE

Xxix boekenbeurs in de zomer

De gemeenteraad van Estepona deelt mee dat de Paseo Marítimo vanaf donderdag 11 juli gastheer zal zijn van de XXIX Zomerboekenbeurs, georganiseerd door het bedrijf 'Urbano Libros' in samenwerking met de gemeenteraad. De openingsceremonie begint om 20.30 uur en zal worden bijgewoond door de schrijvers Rafael Javier Pérez Pallarés en Francisco Quintero González, auteurs van het boek 'Querido Teófilo'.

Tot 8 september zullen duizenden titels in alle stijlen tegen zeer betaalbare prijzen beschikbaar zijn voor lezers. De openingstijden van de beurs zijn van 11.00 uur tot 14.30 uur en van 19.00 uur. Het is een culturele optie waarvan het belangrijkste kenmerk is dat 90% van de exemplaren een prijs van maximaal 5 euro zal hebben. Op deze manier kunnen leesliefhebbers de nieuwste nieuwigheden en literaire successen verwerven, maar ook verhalen, geschiedenisboeken, overblijfselen van edities of uitverkochte boeken die moeilijk te vinden zijn.

Bovendien zullen in het kader van de XXIX Summer Book Fair vier schrijvers uit Estepona exemplaren van hun nieuwste werken signeren op de Paseo Marítimo. Op zaterdag 20 juli om 21.00 uur signeert schrijfster Lorena Jiménez Martín exemplaren van haar nieuwste gedichtenbundel 'SolEdad. Het licht van de jaren'. Op dezelfde manier zal de jonge acteur en schrijver Julio Peces Ruiz zijn werken 'The Nightfall Express' en 'The Sound of Silence' signeren. Het zal zijn op zaterdag 3 augustus om 21.00 uur.

Op vrijdag 9 augustus, eveneens om 21.00 uur, is het de beurt aan Antonio Mena González, die zijn nieuwe boeken ‘I stal a kiss of you in the rain’ en ‘The season of vergeet Hearts’ presenteert.

Tenslotte zal Miguel López Ramírez op zaterdag 17 augustus om 21.00 uur een bijeenkomst houden met lezers en exemplaren van zijn boek 'Guiños en el alma' signeren.

Prijs: € 0