+34 952 830 378 / +34 677 670 480

Agenda Estepona

FELIPE VI-THEATER

Komedie theater "orgasmen" door dan israëlie

De succesvolle komedie 'Orgasmos' van Dan Israely arriveert op 26 april in het Felipe VI Auditorium

Het optreden trok ruim 300.000 toeschouwers en staat vijf jaar lang gepland in steden als Madrid en Barcelona

De gemeenteraad van Estepona deelt mee dat productiebedrijf 23 aanstaande vrijdag de 26e om 21.00 uur de populairste (verfrissende) komedie van het seizoen zal presenteren in het Felipe VI Auditorium. Het is een komedie van Dan Israely, geregisseerd door Óscar Contreras, met in de hoofdrollen Sam Sánchez en Joan Picó, met muziek van Pep Sala.

'Orgasmos, la comedia', is een succesvolle show die ruim 300.000 toeschouwers heeft getrokken en al ruim 5 jaar geprogrammeerd staat in grote steden als Madrid en Barcelona, respectievelijk in het Gran Vía Theater en Club Capitol. “We zijn dit jaar begonnen met de rondreis door Spanje, dat mag je niet missen!”, geven ze aan vanuit de productie.

Het werk gaat over de verschillen tussen mannen en vrouwen en het samenleven als koppel. Het dateert van Adam en Eva tot heden. Een goede manier om in te zien dat, zelfs als er oorlog is tussen de seksen, ze uiteindelijk altijd de beste aanvulling op elkaar vormen. Kortom: “een authentieke zelfhulphandleiding om de uitdagingen van het leven als koppel het hoofd te bieden, en die zijn er niet weinig.”

Tickets zijn te koop op www.tafestepona.com, bij Agencia López de Estepona, Avda Juan Carlos I, 11, Tel. 952800441, en aan de kassa van het Auditorium op de dag van de voorstelling vanaf twee uur voor aanvang.

Prijs: RAADPLEEG €