+34 952 830 378 / +34 677 670 480

Agenda Estepona

HUIS VAN DE TEJERINAS

Expo-schilderijen door marcia aldaz

De Argentijnse kunstenaar Marcia Aldaz exposeert haar picturale werk in Casa de Las Tejerinas

De opening van de tentoonstelling vindt plaats op donderdag 25 april om 18.00 uur en blijft tot en met 9 mei te zien, gratis toegankelijk

De gemeenteraad van Estepona deelt mee dat de Argentijnse kunstenaar die in Spanje woont, Marcia Aldaz, haar picturale werk zal exposeren in zaal 2 van het Casa de Las Tejerinas van 25 april tot 9 mei.

De tentoonstelling bestaat uit in totaal 16 werken, zes landschappen van de Argentijnse Delta-eilanden, vijf stadslandschappen van Madrid, drie portretten waarin de 'Caravaggio'-techniek wordt gebruikt en twee vellen schilderwerk gemaakt met kunstmatige intelligentie en olieverf eronder het thema 'Elon Musk, het genie van de interplanetaire beschaving'.

De inhuldiging vindt plaats aanstaande donderdag de 25e om 18.00 uur en is tot en met 9 mei te bezoeken van dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 20.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur uur: 00 en van 16.00 tot 20.00 uur, met gratis toegang.

Marcia Aldaz Llera werd geboren in Buenos Aires, waar ze haar opleiding in landschapsarchitectuur en abstracte schilderkunst begon bij respectievelijk leraren Ana Elsa Llera en Miguel Ángel Guereña in Esquel Chubut, in Patagonië, Argentinië.

Hij studeerde ook klassieke schilderkunst in de stad Buenos Aires, bij de leraar Enrique Crosatto; tekenen en menselijke anammie met Abril Barrado; en academisch tekenen en realistisch schilderen met Alejandro Rosemberg en Marcelo Oviedo.

In Madrid studeerde ze realistische schilderkunst onder leraar Kike Meana.

Hij heeft deelgenomen aan tentoonstellingen in verschillende ruimtes in zijn land en in Spanje, zoals onder meer de Arte Libre Gallery, verbonden aan het Museum voor Moderne Kunst van Barcelona, of de Azur Gallery Madrid.

Zijn werk bezocht ook galerieën in Luxemburg, Berlijn, Miami en New York.

Ze is ook contentmaker op X (Twitter) in selectie van 120 van Elon Musk.

Prijs: € 0