+34 952 830 378 / +34 677 670 480

Agenda Estepona

FELIPE VI-THEATER

Kindermuziek "sneeuwwit"

Jabetín Teatro presenteert de klassieke kindermusical 'Blancanieves' in het Felipe VI Auditorium

De voorstelling wordt op zondag de 21e om 12.00 uur opgevoerd.

De gemeenteraad van Estepona deelt mee dat de Jabetín Teatro Company aanstaande zondag 21 april zal terugkeren naar het Felipe VI Auditorium om een nieuwe bewerking van het klassieke verhaal van 'Sneeuwwitje' uit te voeren, met live liedjes, mysterieuze personages, een geanimeerd bos en een veel humor. Een perfect toneelstuk voor het hele gezin met één voorstelling om 12.00 uur.

Dit werk komt overeen met een nieuw deel van de saga 'The Tales of the White Rabbit', die Jabetín Teatro jaar na jaar heeft aangepast. Naar de verhalen van 'Roodkapje', 'Hans en Grietje', 'De gelaarsde kat', 'Assepoester', 'De drie biggetjes', 'De zelfvoldane rat', 'Schoonheid en het beest', 'Heidi' , 'Alice in Wonderland', 'Pinocchio', 'The Wizard of Oz'..., komt deze leuke bewerking van een van de favoriete verhalen van jongens en meisjes, met originele regie en script door Eva Martínez.

Bij deze gelegenheid vertelt Jabetín ons de avonturen van Sneeuwwitje. 'In een koninkrijk ver, ver weg woonde een lief meisje met een zo witte huid dat iedereen haar noemde... Sneeuwwitje. Haar stiefmoeder, de door schoonheid geobsedeerde koningin, zocht een rijk van perfectie en staarde eindeloos naar zichzelf in haar magische spiegel. Op een dag ging Sneeuwwitje het betoverde bos binnen en veranderde voor altijd.”

Tickets zijn te koop via www.tafestepona.com en aan de kassa van het Auditorium twee uur voor de voorstelling. Aanbevolen evenement voor kinderen vanaf 3 jaar.

Prijs: RAADPLEEG €