+34 952 830 378 / +34 677 670 480

Agenda Estepona

HUIS VAN DE TEJERINAS

Pictoria expo "kleur en balans" door livia alencar

De Braziliaanse kunstenaar Livia Alencar exposeert haar picturale werk in Casa de Las Tejerinas

De tentoonstelling 'Kleur en Balans' is van 12 t/m 24 april te zien en is gratis toegankelijk

De gemeenteraad van Estepona deelt mee dat de Braziliaanse kunstenaar Livia Alencar haar picturale werk 'Color and Balance' zal exposeren in zaal 1 van het Casa de Las Tejerinas van 12 tot 24 april.

De opening van de tentoonstelling, die in totaal uit 34 werken bestaat, vindt aanstaande vrijdag de 12e om 18.00 uur plaats en is tot en met 24 april te bezoeken van dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 8.00 uur. uur en op zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur en van 16.00 tot 20.00 uur, met gratis toegang.

Livia Alencar werd geboren in Rio de Janeiro, Brazilië. Ze studeerde aan de School van Sint Marcellinus en begon later een carrière in de geneeskunde, maar kunst en schilderkunst brachten haar uiteindelijk in een andere richting. Met haar tekeningen en schilderijen in acryl- en oliepastelkleuren had ze het geluk uitgekozen om te studeren bij de grote leraar Antonio López in verschillende zomercursussen. Ze studeerde ook aan de School of Saint Martin in Londen, en de Braziliaanse schilder Silvio Baptista liet haar kennismaken met de abstracte schilderkunst.

Ze heeft altijd graag gespeeld met sterke kleuren, gemengde materialen en nieuwe technieken geprobeerd. Door de jaren heen heeft hij zijn werk in verschillende landen tentoongesteld.

Zoals ze zelf aangeeft: “Ik schilder wat ik voel en probeer aan de kijker over te brengen wat ik in mij heb: levendige kleuren, licht en vreugde. Ik heb met trots veel vriendelijke woorden ontvangen van gerenommeerde kunstcritici over de hele wereld.”

Prijs: € 0