+34 952 830 378 / +34 677 670 480

Agenda Estepona

PATER MANUEL CULTUREEL CENTRUM

Farandula theater "de helden van villafranca"

De gemeentelijke theatergroep 'Farándula' herleeft 'De helden van Villafranca', van toneelschrijver I. García Barba, in het Padre Manuel Cultureel Centrum

De uitvoering van deze komedie vindt plaats aanstaande vrijdag 5 april om 20.00 uur.

De gemeenteraad van Estepona deelt mee dat de gemeentelijke theatergroep 'Farándula' opnieuw het toneelstuk 'The Heroes of Villafranca' van de grote auteur Ignasi García Barba zal opvoeren, na de succesvolle première afgelopen februari in het Felipe VI Auditorium ter gelegenheid van de sluiting van evenementen ter ere van het 40-jarig jubileum van de theatergroep.

Bij deze gelegenheid vindt de uitvoering plaats aanstaande vrijdag 5 april om 20.00 uur in het Padre Manuel Cultureel Centrum.

Het werk speelt zich af in Aragon, aan het begin van de 19e eeuw, tijdens de Napoleontische bezetting van het schiereiland. Een komedie in pure stijl, gespeeld door lokale acteurs Miguel López, Rafa Alijas, Ana Fargas, Nathalie Martín, Sebastián Márquez, Miguel Aragón, Carlos Llovet, Jorge Centeno, Sabrina Castellano M. en Maribel Aragón. Jesús Luque regisseert, met Asunción Rivera als regieassistent.

Kaarten kosten 5 euro en zijn een uur voor aanvang van de voorstelling te koop aan de kassa.

Prijs: € 5