+34 952 830 378 / +34 677 670 480

Agenda Estepona

HUIS VAN DE TEJERINAS

Presentatie van het boek "herinneringen van een esteponero" door jose ruiz marquez

In Casa de Las Tejerinas vindt de presentatie plaats van het derde boek van José Ruíz Márquez 'Herinneringen aan een Esteponero'

Het evenement vindt plaats aanstaande vrijdag 5 april om 18.00 uur en is gratis toegankelijk totdat de capaciteit is bereikt.

De gemeenteraad van Estepona deelt mee dat de auteur José Ruíz Márquez aanstaande vrijdag 5 april om 18.00 uur in de Alfonso Gil Alfonso Kamer van het Casa de Las Tejerinas zijn nieuwste boek 'Herinneringen aan een Estepona' zal presenteren.

Na de eerste publicatie, het dagboekboek 'Memories of an Esteponero', uitgegeven in 2022 door Azur Grupo Editorial, presenteerde de auteur, geboren in Estepona, in oktober vorig jaar het boek 'Simple Homemade Recipes to Make', waarin Hij stelde de recepten samen die hij zelf in zijn dagelijks leven maakt.

Volgens 'Pepe' zou "als hij alles zou opschrijven wat hij in zijn geheugen had, dit meer dan een boek vullen, maar er zijn herinneringen die niet onthuld kunnen worden, zowel om redenen van beroeps- als familiegeheim." Maar in dit nieuwe boek kunnen we genieten van een bredere samenvatting, waarin hij ons vertelt over herinneringen die hij zijn hele leven heeft geleefd.

Bovendien bevat het boek kleurenfoto's van zijn ouders, broers, toen hij op elfjarige leeftijd kranten verkocht, en zelfs toen hij zijn militaire dienst vervulde en een diploma behaalde, waar zijn ouders ‘zeer tevreden over waren’. zoals hij zelf deed

Prijs: € 0