+34 952 830 378 / +34 677 670 480

Agenda Estepona

HUIS VAN DE TEJERINAS

Presentatie van het boek "de wond van leopoldo de luis in het zuidparadijs" door juan ignacio trillo huertas

Juan Ignacio Trillo Huertas presenteert 'De wond van Leopoldo de Luis in het zuidelijke paradijs' in Casa de Las Tejerinas

Het evenement vindt plaats aanstaande donderdag 15 december om 18.00 uur, met gratis toegang tot de volledige capaciteit is bereikt.

De gemeenteraad van Estepona deelt mee dat aanstaande donderdag 15 december om 18.00 uur de presentatie zal plaatsvinden van het nieuwe boek van Juan Ignacio Trillo Huertas 'De wond van Leopoldo de Luis in het zuidelijke paradijs', een essay over de dichter en criticus geboren in Córdoba (1918-2005). Het zal in de Alfonso Gil-kamer zijn, in het Casa de Las Tejerinas,

Het werk is gepubliceerd door de Publicatiedienst van de Provinciale Raad van Cádiz en heeft inleidende teksten van Juan José Téllez Rubio, Jorge Urrutia Gómez en José Reguera Ramos.

Juan Ignacio Trillo Huertas werd geboren in Jimena de la Frontera (Cádiz) en is econoom van de Universiteit van Malaga, waar hij ook de PhD-cursus met uitstekende resultaten voltooide. Specialist in sociale en bedrijfseconomie, landbouw, milieu en openbare besturen. Hij is directeur-manager geweest van een agrovoedingsbedrijf en ambtenaar van de Junta de Andalucía, van waaruit hij de hoogste niveaus van de administratieve schaal heeft bekleed en heeft gediend als senior positie, als algemeen technisch directeur bij het ministerie van Landbouw en als Provinciaal Afgevaardigde in Malaga van Milieu.

Hij heeft lesgegeven in openbare en particuliere centra, lezingen gegeven aan de Universiteit van Malaga, evenals in andere culturele instellingen in de hoofdstad en de provincie, en organiseerde verschillende seminars. Medewerker in verschillende nationale en Andalusische media als columnist, essayist, commentator en blogger. Het heeft ook meer dan honderd publicaties.

De 19e en 20e eeuw op verschillende grenzen, de Campo de Gibraltar en de provincie Malaga.

Prijs: € 0