+34 952 830 378 / +34 677 670 480

Agenda Estepona

HUIS VAN DE TEJERINAS

Expo "geschilderde instants" door griselda giachero

Tentoonstelling van schilderijen 'Instantes Pintados' van Griselda Giachero, in Casa Las Tejerinas

De opening van de tentoonstelling vindt plaats op vrijdag 1 juli om 12.00 uur en is tot 13 juli gratis te bezoeken

De gemeenteraad van Estepona deelt mee dat aanstaande vrijdag 1 juli om 12.00 uur de schilderijententoonstelling "Instantes Painted", door de kunstenaar Griselda Giachero, wordt geopend.

De tentoonstelling bestaat uit in totaal 34 werken van verschillende formaten gemaakt in mixed media, aquarellen en olieverf op doek en is tot 13 juli te bezoeken van dinsdag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 20.00 uur en op zaterdag van 09:00 uur. van :00 tot 14:00 uur en van 16:00 tot 20:00 uur, met gratis toegang.

Griselda Giachero (Argentinië, 1955) Ze woont al meer dan dertig jaar in Spanje. Tijdens zijn verblijf in Madrid kreeg hij lessen aan de Artium School of Art en jaren later verhuisde hij naar Malaga, waar hij zijn opleiding voortzette bij gerenommeerde schilders.

Samen met een groep mensen die geïnteresseerd zijn in kunst, richtte hij de Culturele Vereniging "El Atelier" op. Hij behoort tot artistieke groepen zoals Aplama, waar hij deel uitmaakt van de raad van bestuur die verantwoordelijk is voor het leiden van cursussen, workshops en conferenties. Hij nam deel aan meer dan dertig individuele tentoonstellingen en talloze collectieve tentoonstellingen, maar ook aan kunstbeurzen, publicaties, veilingen, enz., en won verschillende teken- en schilderprijzen, waaronder de 1e en 2e Felipe Drawing Prize. Orlando, 1e en 2e prijs Nationale Aquarelwedstrijd en 1e prijs Casa de Melilla in Malaga, naast verschillende eervolle vermeldingen.

Zijn werken worden verspreid over het hele Spaanse grondgebied, maar ook in Frankrijk, Engeland, Marokko, Rusland, Duitsland, Denemarken, Mexico en Argentinië.

Afgelopen juni toonde hij ook de tentoonstelling van schilderijen "Mediterrane sferen" in het Casa de Las Tejerinas. En gedurende dit jaar heeft het zijn collecties "Grupo Expresarte" tentoongesteld in het Málaga College of Dentists; "Suggesties tussen twee perspectieven" in de Manuel Barbadillo Aplama Málaga-zaal; "Presences 53" in de Diputación-zaal van Malaga; “Collectief” in de haven van Sotogrande; "Collectieven" in de Jomasa Málaga Arts Hall; “Tentoonstellingswedstrijd” in Puerto de Benalmádena; “Presence 52” in de Provinciale Hal van Málaga; en in de "Solidariteitskalender 12 maanden 12 artiesten", Diabetes Zero.

Prijs: € 0