+34 952 830 378 / +34 677 670 480

Agenda Estepona

HUIS VAN DE TEJERINAS

Tentoonstelling "veerkracht"

Tentoonstelling van schilderijen 'Veerkracht' van Silvana Orcese in het Casa de Las Tejerinas in Estepona

De opening van de tentoonstelling vindt plaats op vrijdag 26 maart om 18.00 uur en is t / m 15 april te bezoeken

De gemeenteraad van Estepona deelt mee dat in kamer 2 van het Casa de Las Tejerinas, gelegen aan de Plaza de las Flores, vanaf aanstaande vrijdag 26 maart om 18.00 uur de tentoonstelling 'Veerkracht' van schilderijen van de kunstenaar Silvana Orcese wordt gehouden.

De sample bestaat uit in totaal 15 werken gemaakt in verschillende technieken en is gratis te bezoeken van dinsdag tot en met zaterdag van 09:00 tot 18:00 uur.

Silvana Orcese. Ze is geboren in Buenos Aires en woont al meer dan 22 jaar in Malaga, hoewel ze enkele maanden per jaar in de Scandinavische landen werkt.

Ze beschouwt zichzelf als een multiculturele kunstenaar. De constante beweging, zijn nieuwsgierigheid en persoonlijkheid hebben hem ertoe aangezet te experimenteren en verschillende technieken toe te passen; elke keer dat hij met een nieuw medium wordt geconfronteerd, brengt hij dat direct in zijn creativiteit.

In 1986 begon hij in de wereld van reclamedesign en in 1990 begon hij deel te nemen aan kunstateliers. In die tijd waren de werken voornamelijk figuratief, al overschreed hij enkele jaren geleden de grenzen van figuratief naar abstract, en bleef hij schilderen in olieverf op doek, meestal hout, waarbij hij onderzoek deed naar en risico's nam met verschillende materialen, texturen en collages. Hij verwerkte ook fotografie in een aantal van zijn werken.

Momenteel is ze zeer toegewijd en gepassioneerd door een oude techniek, encaustic (gravure door vuur); Hij voelt dat hij tegelijkertijd kan schilderen en beeldhouwen, waarbij hij de bijenwas als bindmiddel gebruikt, pigmenten gebruikt en de lagen met vuur versmelt.

Prijs: € 0